Pudding på återseende
Ett tag blev det en hel del chiapudding för min del. Sen avtog det och glömdes bort, ni vet så där som det gör ibland. Jag är en periodare av rang, den enda ihållande craving jag har är russin och ekologiskt jordnötssmör i kombination (ätes som godis/uppladdning/mellanmål: u name it). Igår fick jag ett flög och laddade en glasburk med chiafrön och ställde in i kylskåpet över natten.
2msk chiafrön
2dl cashewmjölk (passar utmärkt med mandelmjölk också!)
Gör så här: blanda och låt stå kallt, bland gärna igen efter ett tag.
Idag när det var dags för intag så toppade jag med lite granatäpple och avnjöt till svart kaffe och en mandarin. Enkelt, snabbt, mättande och gott!
Vill du söta (i ärlighetens namn så är det annars ganska smaklöst) så skulle jag rekommendera en skvätt honung, agave sirap, dadelsirap, vaniljpulver eller stevia droppar/stevia strö om du hellre vill ha någon kalorifri sötning.