johannazackrisson.blogg.se

Jag tycker om sommaren

Publicerad 2010-11-30 22:42:08 i Allmänt,

Godmorgon! Onsdag idag, redan mitten på veckan. Idag har jag packat träningsväskan för efter jobbet blir det träning på gymmet. Ska bli kul att få springa en stund (om något löpband är ledigt vill säga) och köra lite styrka. Jag har fått tillbaka lite av min träningslust och det tackar jag för. Jag har också börjat uppskatta vardagsmotionen som jag förr har tyckt varit löjlig och inte alls räknat som träning vilket ju är helt fel. Vardagsmotion är ju helt underbart, det är motionen man får gratis. Jag gillar ju gratis numera. Haha.

Nu ska jag bylta på mig ytterkläderna och hoppas på att jag inte fryser ihjäl på vägen till jobbet. Med tanke på min innetemperatr så gissar jag på att det är ordentligt med minusgrader ute. Vinter i all ära men måste det vara så kallt att man inte vill/kan vistas ute? Om det nu ska vara vinter så kan det väl hålla sig till -5 grader och solsken, det gillas bättre.

     

Längtar

Publicerad 2010-11-30 22:24:56 i Allmänt,

Jag kan inte riktigt fatta att om 45 dagar får jag nycklarna till min lägenhet. Då väntar två veckors (kanske mer) konstant renoverande. Jag längtar så otroligt mycket. Jag går omkring och planerar hela tiden i huvudet, jag funderar på färg, taper, golv och möbler. Det läskiga är ju att jag egentligen inte kommer ihåg hur det ser ut, jag menar 20 minuters visning kvällstid gör ju inte att jag så här en månad senare kommer ihåg riktigt. Jag har ju självklart studerat prospektet med lupp sedan dess men mäklarnas bilder överensstämmer ju inte riktigt alltid med verkligeheten. Jag hoppas bara att jag inte bli alltför besviken när jag kommer dit och får se lägenheten som kostat mig en förmögenhet i dagsljus utan möbler. Uuuh lite läskigt är det allt.

Äh, nu ska jag inte skrämma upp mig i onödan, jag vet ju att lägenheten kommer att bli underbar när jag får pyssla och fixa lite som jag vill ha det. Jag älskar tanken på att den snart är MIN.
Tiden fram till dess kommer förmodligen att gå fort, jag har varje helg planerad och däremellan kommer ju faktiskt jul och nyår... Snart så.

Sista november

Publicerad 2010-11-30 21:56:57 i Allmänt,

Nu är jag hemma efter en mysig långfika med Sara och en härlig promenad. Jag blir så sjukt inspirerad av att umgås med Sara, hon har en sån energi och är alltid så härligt glad, men all rätt (det går bra nu). Fina Sara.
Tror ni jag blev glad när hon frågade om vi skulle dela på en muffins? Inte för att jag bara ville ha en halv men för att jag bara vill ta mig råd till en halv, haha. Så en halv chockladmuffins blev det och till det en kaffe mocha. LYX.


Dagens fikaEftersom jag blivit så dålig på att ta kort (glömmer tydligen bort att jag har en blogg) så bjuder jag på en gammal bild på mig och Sara... tagen i april 2009 eller nåt sånt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela