johannazackrisson.blogg.se

Något nytt

Publicerad 2010-08-31 22:33:45 i Allmänt,

Jag har inte bara blivit besviken idag... Jag har även avverkat min första behandling på Derma Clinic N.S. Jag ska spendera det närmsta halvåret med att göra en permanent hårborttagning med Diode -laser. 6 veckor mellan varje behandligt och man fortsätter tills området men behandlar är fritt från hår. Förstår ni lyckan att slippa raka, vaxa och slösa tid och energi? Jag längtar.

Om jag trodde jag hade upplevt smärta så hade jag FEL. Herrejävlar vilken smärta. Jag har läst en hel del om det och gått dit i tron om att det känns med absolut inte gör ont. Varför ljuger man om det? Det var sjukt smärtsamt. Men, det kostar att ligga på topp (i dubbel bemärkelse: smärta och pengar). Bara att stå ut.
Det här blir nog bra.

              maskin2

Måste bara få avreagera mig

Publicerad 2010-08-31 21:59:50 i Allmänt,

Gaaaaahhh!!! Blir så ledsen. Idag har jag förlorat ännu en budgivning på en lägenhet. Fan vad besviken man blir, trots att man försöker att inte gå händelserna i förväg. När man hittar en lägenhet som passar i läge, storlek och smak så kan man inte hjälpa att mentalt flytta in redan i början av budgivningen. Det såg så himla bra ut och någonstans trodde jag att jag kanske hade en chans att vinna. Men sen stack dt iväg och nån rik jävel (förlåt, jag är bitter) bjuder 58 000kr.... per kvatratmeter!!! Min gräns låg snäppet nedanför och man MÅSTE stanna vid en bestämmd gräns, annars finns risken att bli blind och bara fortsätta.

Jag vet att lägenheten låg lite för centralt och var lite för tiptoprenoverad för att min ekonomi ska klara det i denna stad. Här har man tappat begreppet om pengars värde, summorna på bostäder är sinnersjuka och lånen man tar är fantasisummor som aldrig någonsin blir återbetalda (förutom så klart vid försäljning).

Nu ska jag sluta sura och sätta igång att städa upp lite, resten av kvällen kommer att ägnas åt lägenhetsletande....

               

Klar för idag

Publicerad 2010-08-30 22:51:33 i Allmänt,

Yes, jag är så nöjd över mig själv för att jag tog mig ut på en löprunda även denna måndag trots min sjukliga trötthet. På måndagarna jobbar jag mellan 07.45-18.30 vilket gör att jag är lagomt seg när jag komemr hem. Nu är det gjort och jag får slappa resten av kvällen.

             

Imorgon ska jag göra något jag aldrig provat förr, men som jag funderat på länge. Ska bli spännande. Ni får veta vad det är imorgon.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela