johannazackrisson.blogg.se

Utan socker-vecka

Publicerad 2011-03-31 23:25:22 i Allmänt,

Detta var vad som bjöds på på jobbet idag då vi tackade av en medarbetare som går i pension. Moussetårta-tricolore. Gissa om jag hade problem att avstå....MEN, jag lyckades och åt istället en skål av detta... Stor applåd till mig.En skål full med jordgubbar och mogen mango. Visserligen en hel del fruktsocker men ändå tusen gånger bättre än tårtan som var sprängfylld med onyttigheter.

Så hur går det då med att vara utan socker? Jo tack, det går bra. Faktiskt. Jag har haft huvudvärk i två dagar, vet inte om det har med saken att göra men det kan kanske vara en liten biverkning. Förutom tårtan idag så har jag inte utsatts för några större frestelser. Värre blir det nog imorgon när det är fredag. Men jag ska hålla i. Ett dygn kvar. Det klarar jag ... lätt.

Åsikt

Publicerad 2011-03-31 18:57:38 i Allmänt,

Jag behöver er åsikt. Jag har nämligen svårt att bestämma mig för min egen (för ovanlighetens skull). Jag tokälskar jumpsuit´s av alla dess slag men jag har så svårt att se mig själv bära upp en. Jag VET att jag aldrig skulle våga ta på mig en med långa ben (alltså en typ overall) men en jumpsuite med korta ben tror jag att jag kanske skulle våga mig ut i när benen blivit lite brunare. Så vad säger ni, snyggt eller fult?


Den här modellen är från H&M och är bland de finaste jumpsuiten jag sett. Tänk dig plagget till ett par färgglada klackar och med läckra gulsmycken.

Snick snack

Publicerad 2011-03-31 14:03:23 i Allmänt,

Torsdag. Vilodag. Med vilodag menar jag ingen träning. Efter jobbet träffar jag istället upp fina Sara på stan och äter en riktig mumsig halloumisallad. Länge sedan jag träffade henne så det ska bli himla härligt. Ikväll ska jag försöka hinna med lite städning och packning också. Packning för att jag ska hem till fagersta i helgen och städning för att jag älskar att komma hem till en ren lägenhet efter att ha varit borta.

Hoppas att ni har det bra i solen! (för snart kommer tydligen det förbaskade regnet igen)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela