johannazackrisson.blogg.se

GOTT NYTTÅR

Publicerad 2011-12-31 17:09:06 i Privat - Utanför träningen,

Nu är vi färdigfixade och ger oss vidare till "förfest" hos Minna. Senare ikväll bli det Berns för hela slanten. 5-rätters och vinpaket. Dans hela natten. Kan inte bli annat än ett fantastiskt avslut på ett fantastiskt år.
Klänning, Urban outfitters. Halsband, Style by tyra. Klocka, Michael Kors

Present av världens bästa mamma

Publicerad 2011-12-31 15:02:02 i Allmänt,

Dom här vrålsnygga byxorna fick jag av mamma igår. Dom kommer att användas flitigt då jag tycker att dom passar till precis alla tillfällen. Vardag, fest och allt däremellan. Det är lätt att klä både upp och ner dom.
Tack mamma. Du är bäst!


Byxor, Gina tricot 599:-. Skjorta, Monki

Nyårsfrukost

Publicerad 2011-12-31 10:40:14 i Kost,

Över 10 timmars sömn! Inte alls illa och precis vad jag behövde. Igår kväll tog jag en ordentlig titt i spegeln och insåg att jag MÅSTE prioritera mina sömntimmar mer. Jag är inte ung längre och min hud klarar inte av alla påfrestningar på samma sätt. Ojämn hy, påsar och ringar under ögonen, rödsprängda vitor och ett totalt avsaknande av lyster i huden. Så... jag gick o la mig i tid och tänker fortsätta att prioritera sömnen nästa år.


Innan gymmet frukost; 1 mivitotal, 1finncrisp med paprika & proteingröt med lingonsylt

Nu har jag ätit årets sista frukost framför nyhetsmorgon och ska strax ta mig iväg till gymmet för årets sista benpass. Senare kommer tjejerna hit och vi ska göra oss nyårsfina tillsammans innan vi drar vidare till Kristineberg för att påbörja firandet.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela