johannazackrisson.blogg.se

En litenönskelista

Publicerad 2010-01-31 18:48:32 i Allmänt,

Jag borde åka ner till Ica för att handla ingredienser till sushin. Jag är så lat, måste skärpa mig.
Sitter och slösurfar runt på lite sidor. Skulle vilja köpa mig en ny bok, vet inte varför jag alltid gör så, jag köper nya böcker innan jag läst dom jag redan har. Jag har två böcker som ligger här hemma och väntar på att bli lästa, jag tror att dom är jätte bra men ändå vill jag köpa en till. Andreas Carlssons Live to win: låtarna som skrev mitt liv. Jag tror stenhårt på den och vill ha den.


Live to win : låtarna som skrev mitt liv

Sen skulle jag vilja ha skivan Absolute Dance winter 2010 också, jag har autumn och summer från förra året. Kul att ha av någon annledning. Fast nu har jag ju ingen bil så det kanske är onödigt, kan lika gärna lyssna på spotify.Nä nu lär jag byra om och dra. Sushikväll väntar.

Söndagsslapp

Publicerad 2010-01-31 15:22:02 i Allmänt,

Det var fullt ös igår på GM, mycket folk och massor att göra bakom baren. Jag hade lite separationsångest när vi städat klart och tp skulle åka. Shit jag kommer inte att få träffa henne på väldigt väldigt länge.

Idag har jag ont i huvudet, kan vara all spänning som släppt ang lägenhet och allt. Jag känner mig helt slut och vill helst bara sova.

Ikväll ska jag ut till mamma och pappa, ska köpa med mig mat så att vi kan laga sushi... som jag har längtat. Sover nog kvar och åker med mamma till jobbet imorgon. Skulle behöva ta tag i lite packning, får se om huvudvärken släpper.

Det är så himla fint väder ute, önskar att jag hade motivation nog att ta mig ut men jag orkar inte.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela