johannazackrisson.blogg.se

Vårruset 2014 med B.A.B.Y. Runners Team

Publicerad 2014-03-31 21:02:10 i Träning, Zackrisson Health & Fitness,

I slutet av maj är det åter dags. Vårruset går av stapeln här i Stockholm och jag har äran att få delta tillsammans med ett gång härliga, glada tjejer med spring i benen. IGEN! Jag är lyckligt lottad. Varje vecka tränar jag och Emma tillsammans med B.A.B.Y. Runners Team- tjejerna i Rålambshovsparken och nu får vi tillsammans med varsitt "lag" (på varsin dag - det går två lopp i Stockholm) tävla mot de andra teamen runt om i landet. Samma upplägg som förra året alltså - Då vi hette TeamStockholm men skapades i samarbete med B.A.B.Y. och Vårruset. Den här gången är det betydligt större. Vi har ett stort, växande och fantastiskt nätverk i B.A.B.Y. Runners Team där alla kvinnor är välkomna att träna tillsammans med oss för gemenskap och utveckling. Emma har som sagt ett lag (som man tidigare kunde anmäla sitt intresse till) och jag har ett annat. Mitt lag ser ganska precis ut som förra årets. Deltagarna är desamma förutom Sofie som precis fått sin lilla flicka, de står istället på sidan av tillsammans och hejar fram oss. Som stark vikarie har vi därför tagit in Maria som uppvisar stort deltagande på våra vecko-träningar. Hon är en uthållig tjej och är van att springa marathon (!) men mindre van vid att springa kortare och fortare. Vi ska se till att hon blir sitt bästa även på den fronten. De andra tjejerna; Jeanna, Mari, Isadora och Helena och förra årets prestationer kan ni läsa om här. #TeamstockholmEfter målgång 2013 Jag ser fram emot en vår tillsammans med våra båda lag och såklart alla vi tjejer som deltar på våra vecko-träningar. Tillsammans blir vi snabbare, uthålligare, starkare och får fler vänner. Vi kommer att träna tillsammans, peppa varandra och bringa fram så mycket träningsglädje det bara någonsin går hos oss alla. Måhända att detta namnges som en tävling, men för oss i B.A.B.Y. Runners Team Stockholm handlar detta om så mycket mer -  GEMENSKAP! Heja oss!

Summering: Träning v13

Publicerad 2014-03-31 12:06:34 i Träning, Träning - Jag tränar, Träning - Sammanfattning,

Måndag: MorgonGym 40 (rygg & biceps) Tisdag: MorgonGym 70 (bröst/triceps/ben), Stretch/Yoga 30, KvällsLöpning Intervall 60 (#babyrunnersteam) Onsdag: Vilodag Torsdag: EmGym 45 (marklyft och ryck) Fredag: MorgongLöpning 10km Lördag: Sjuk Söndag: Sjuk 20140331-093900.jpg En kan ju undra vad jag är på väg att säga när bilden tas... Jag har ofta svårt att vara tyst Vecka 13 började bra med mycket energi och ett stort träningssug. Slutade mindre bra med feber och halsont. Det var länge sedan jag var sjuk nu och jag har klarat mig många gånger om när flera i min närhet varit sjuka... Nu höll det inte längre och jag gissar på att stressen (i mitt huvud) över den stundande flytten kan ha varit bidragande orsak till det nedsatta immunförsvaret. Så onödigt att stressa och så ovärt att bli sjuk. Men, sjuka blir vi alla förr eller senare och med tanke på all sjukdom som florerat under hela vintern så får jag vara nöjd att jag klarat mig relativt okej. Dags att kurera och hoppas på att bli frisk så snart som möjligt så att livet får återgå till det normala. Mitt härliga liv! Hoppas er måndag ser trevligare ut än min...

Energistop

Publicerad 2014-03-30 16:04:07 i Hälsa,

Alltså slut på energi. Jag har gått och blivit hängig/sjuk och vet inte än om det är på "riktigt" eller om det är den sablans allergin... Just nu orkar jag absolut ingenting och det känns ruskigt trist med tanke på att vi har ett helt hem att packa ihop inför flytten som snart går av stapeln... Jag vilar upp mig och återkommer när jag har lite mer energi helt enkelt. Hoppas att du får chans att njuta mer av denna fina vårhelg än jag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela