johannazackrisson.blogg.se

För min överkropp

Publicerad 2014-04-30 13:43:42 i Hälsa, Träning, Träning - Jag tränar, Träning - Tips & Råd,

Jag var tillbaka på gymmet imorse. Efter en tids icke morgongymmande. SKÖNT. Att vara tillbaka alltså. Eftersom benen värker efter måndagens benpass och intervallpass i trapporna så fick det bli ett överkroppspass för att jämna ut balansen lite i kroppen. Normalt tränar jag inte riktigt med den splitten men det gick alldeles utmärkt och var ett fartfyllt och roligt pass. Jag bjuder på dagens upplägg för den intresserade. Ordentlig Uppvärmning på crossen Passet: Bänkpress / Kabelrodd med rep x 4 Sittande bred rodd / Bröstflies x 3 Kabelcurls / Triceps pulldowns med rep x3 Hammercurls med hantlar / Dips mot bänk x3 Dropset Armhävningar mot smithen (favorit - läs här!) Passet utfördes alltså till största del i superset. Två övningar som görs efter varandra utan vila mellan. I 3-4 set.  För mig tog det ca 40 minuter och då höll jag ett högt tempo och vilade inte allt dör länge mellan seten. Puls under hela passet och svettdroppar i pannan. Tidseffektivt och kvalitativt. image Skakig i armarna? Precis som e ska vara efter ett hejdundrandes överkroppspass... Nu ska här firas valborg. Med städning (det tar aldrig slut efter flytt och smårenoveringar!), kärlek, middag och vänner. Hur firar du?

Happy valborg

Publicerad 2014-04-30 08:11:49 i Allmänt - Tankar & Funderingar, Träning,

Sista april. Valborg. Dagen innan röd dag. Jag startar dagen med att besöka gymmet. Det var otroligt länge sedan nu som jag tränade mina egna muskler på tidig morgon. Klienten,  flytt och ledighet har liksom kommit emellan. Idag är på påt igen! image Min nya rutt till jobbet/gymmet innebär ett byte i slussen och ett val av buss eller tunnelbana. Tunnelbanan går aningen snabbare men busen känns trevligare. Idag valde jag buss, för att jag stressar tillräckligt ändå. Vad gör det om jag tränar 5 min kortare tid egentligen?  Jag stannade upp och njuter istället just nu av den tidiga solen som sakta värmer upp staden. Stannar du upp ibland bara för att titta på solen?

För 2 år sedan

Publicerad 2014-04-29 15:33:25 i Allmänt - Tankar & Funderingar, Privat - Utanför träningen,

För två år sedan igår hade jag en vän hemma på middag. Jag hade lovat att följa med henne ut efter middagen trots att jag egentligen inte alls var sugen på fest. Jag hade haft en längre paus från utgång och trivdes bättre hemma i soffan just då. Middagen var välplanerad och lyxigt genomtänkt - Här kan du läsa om den och se bilder. Jag är glad att jag följde med ut. Det förändrade mitt liv. Inte nog med att vi hade en väldigt väldigt kul kväll... Jag träffade också mannen i mitt liv. Idag firar vi alltså 2 år tillsammans. För att vi från dagen efter den utgången har varit VI. Jag är lika löjligt kär nu som då och ser så fram emot att få dela resten av livet tillsammans med den här fantastiska mannen som får mig att vara mitt bästa jag, som får mig att tro på evig kärlek. vi Vår första midsommar Du gör mig till världens lyckligaste. Dessa år har gått vansinnigt snabbt och ändå känns det som om vi känt varandra alltid. Vi visste väldigt tidigt att det var du och jag på riktigt och aldrig tidigare har jag varit så säker. Så trygg och så älskad. Jag älskar hur vi behandlar varandra, jag älskar hur vi hanterar vår vardag och planerar vår framtid, jag älskar hur vi delar intressen och åsikter och jag älskar hur vi kompletterar varandra med våra olikheter. Jag älskar dig

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela