johannazackrisson.blogg.se

Mars

Publicerad 2011-02-28 23:15:50 i Allmänt,

Idag går vi in i mars månad, är det inte meningen att det ska bli vår väldigt snart då? Hoppas det. Våren är så galet efterlängtad i år. Så här lång vinter som vi haft/har nu hoppas jag att vi slipper i många många år framöver.

Kan hända att det blir bio imorgon istället för idag. Vi får se vad vi känner för när vi möts upp i eftermiddag. Skönt att bara göra vad som faller oss in. Det är ju inte riktigt min melodi i vanliga fall men ibland måste man bara vara och lägga ner planerandet lite.


Jag toklängtar efter att få kramas med min kille i eftermiddag...

Morgondagens planer

Publicerad 2011-02-28 22:34:27 i Allmänt,

Imorgon blir en himla bra dag. Trots att jag måste ta mig hemmifrån lite lite tidigare imorgonbitti så är det alltid kul att få variera arbetet lite en vanlig tisdagsmorgon. Efter jobbet kommer mitt hjärta hit och vi ska börja med att se en bio. Vet dock inte vad vi ska se än, förslag? Funderade på Black swan eller kanske Burlesqe. Någon som sett dom? Efter bion tänkte vi bara åka hem, laga mat och mysa. Vardagsmys är något vi inte är speciellt bortskämda med så det är bäst att passa på.


Jag och Marcus för drygt en vecka sedan

Rumpan i soffan

Publicerad 2011-02-28 22:15:39 i Allmänt,

Exakt NU slog jag ner rumpan i soffan. Jag har varit iväg hemmifrån i ganska precis 14 timmar idag. Först var det jobb, sedan gymmet där jag tränade lättare intervallträning (om man jämför med pappas) på löpbandet. Det känndes riktigt bra idag och jag har börjat lära mig vad jag kan äta och inte äta innan löpning. På mig fungerar inte alls den supernyttiga uppladdningen, det ger mig noll energi. Jag vill ha normal mat och kanske lite extra kolhydrater någon timme innan. Bara lite. Efter löpningen har jag handlat hem mat och sedan tagit mig hem. Äntligen. Jag är super trött.

Inlägget tog ca 4minuter att skriva så när jag skrev NU är egentligen 4 minuter sedan... så ni vet.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela