johannazackrisson.blogg.se

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Publicerad 2011-04-30 22:59:44 i Allmänt,

Solen gick i moln och det blev ingen picknick i parken. Istället blev det en kort shoppingtur i liljeholmen innan jag vart så dålig att jag inte klarade mer. De andra åt en sen lunch på Olearys medan jag (eftersom jag inte har någon som helst smak) åt en banan och en drickyougurt. Surt för mig. Jag åkte hem och sov en sväng för att återfå krafterna.

Grabbarna har nu varit på puben och kikat på fotboll och druckit öl medan vi handlat mat och ska nu laga till en köttmiddag. Jag hoppas på att smaken är tillbaka lite så att jag kan njuta av maten. En än gång måste jag få berätta att Marcus är världens bästa som vart där för mig hela helgen, vilken perfekt pojkvän jag har!

Lördag

Publicerad 2011-04-30 13:57:56 i Allmänt,

Vi har för någon timme sedan avnjutit en härlig frukost vid köksbordet. Äggmacka, smoothie och varsin del av aftonbladet. För en sådan som mig passar "veckans fusklapp" (som ni ser på bilden) väldigt bra att läsa. Jag är kass på att hålla mig uppdaterad och den enda information jag tar in är det som visas mellan 06:30-07:00 på nyhetsmorgon på vardagarna. Här fårman en enkel och snabb överblick vad som hänt i veckan.Nu sitter vi och väntar in Fia och Tomas som när som helst kommer hit. Vi ska bege oss till Rålis och förhoppningsvis bestämmer sig solen för att hålla sig framme. Picknick och ev ett restauranbesök senare ikväll. Kan hända att jag inte pallar trycket och får åka hem och vila emellan. Jag är nämligen helt slut. Men jag kämpar på och göt mitt bästa för att inte vara allt för osocial.

Nogger

Publicerad 2011-04-29 21:50:29 i Allmänt,Världens bästa kom hem idag med en varsin glass till oss. Vi avnjöt den i solen på balkongen. Glass ska ju vara bra för halsen eller?? Jaja, just nogger kanske inte är det bästa men jag äter så sällan glass att när jag väl gör det vill jag inte suga på en isbit, då vill jag ha något gott gott.

Ikväll blir det kortspel, gissa vem som kommer vinna??
 Borde verkligen packa resväskan också, normalt skulle jag gjort det för länge sedan men jag har på riktigt inte haft energi till det. Då jäklar mår man dåligt. Att packa är i vanliga fall roligt...

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela