johannazackrisson.blogg.se

Jag ber om ursäkt

Publicerad 2011-05-31 22:53:20 i Allmänt,

Sitter här och försöker komma på något bra att blogga om. Sjukt. Ni som själva har en blogg vet hur jag menar.

Jag har lite annat i huvudet just nu och har nästan lagt av att "tänka i blogginlägg", därför har bloggen hamnat lite på sidan av. Jag hoppas att det blir bättre snart. Ibland gäller det att prioritera och just nu så hamnar tyvärr inte bloggen högst upp på listan. Så förlåt att jag är mindre underhållande just nu. Jag ska börja samla på mig massor av inspiration... Så att jag får lusten, orken och viljan tillbaka.

Aktiva jag

Publicerad 2011-05-31 20:58:55 i Allmänt,

Jag har haft en riktigt aktiv dag idag. Började med att powerwalka till jobbet (5,2km). Tog cykeln hem från jobbet (också 5,2km.. daaah). Avslutade med 5,4km löpning. Bra jobbat men nu blir det obefintlig träning i två dagar då jag har fullt upp med annat.

Imorgon jobbar jag halvdag (det hoppas jag att ni också får gör, om ni inte är helt lediga så klart). Efter jobbet beger jag mig till östermalm för en kvarts ren smärta på Derma clinic. Senare beger jag mig till Bromma för fest med tjejerna. Ska bli så himla kul. Jag festar på tok för sällan nu för tiden och just nu behöver jag lite vin, dans, skratt och tjejsnack. Ser verkligen fram emot morgondagen och hoppas på en ordentlig helkväll i stockholmsnatten. Hur firar ni in långledigheten??

Tidig träning

Publicerad 2011-05-31 10:28:26 i Allmänt,

img_4717 (MMS)

Tog mig en ordentligt svettig power walk till jobbet imorse. Nu har jag hällt i mig en god smoothie och trivs med att få känna mig duktig så här på morgonkvisten. Har ni en bra tisdag? Tänk att det är tisdag men ändå är det (typ) fredag imorgon. Hur fantastiskt?!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela