johannazackrisson.blogg.se

Långhelg

Publicerad 2014-05-29 14:26:51 i Hälsa, Privat - Utanför träningen, Träning, Träning - Jag tränar,

Loppen har avlöst varandra de senaste dagarna och jag är så glad och stolt över de två lopp som nu är avklarade. Ett tredje väntar nästa vecka och efter det blir det lopp - vila ett tag. Idag är vi lediga. Redo för långhelg och planerar att spendera den hemma i Fagersta. Lungt och skönt med sällskapsspel som härlig underhållning. Familjen. Tillsammans. Vi. Vi har tränat på morgonen. På gymmet - kors i taket. Det känns som en evighet sedan och OM jag var trött efter 45 minuter. Det känns när en har ett litet uppehåll vill jag lova. Då härligt att vara på plats. image Min fotograf har tröttnat en aning och struntar helt i fokuseringen nu mera... I helgen planerar jag minst ett löp pass och ett styrkepass till. Hur, var och när de blir av är oklart men träningskläder kommer att packas och träningsvärk kommer att eftersträvas. Hur planerar du din helg?

Gladända in i själen

Publicerad 2014-05-28 11:32:24 i Hälsa, Träning, Träning - Jag tränar, Träning - Tips & Råd, Zackrisson Health & Fitness,

Igår var det dags för mig och mitt team att springa Ruset. Vårruset 5km. Här i Stockholm. Jag måste erkänna så här i efterhand att jag inte alls hade lyckats hitta en bra dagsform för dagen. Huvudvärk och smått krasslig sedan lördagsens lopp i backen. Jag välde ändå att se det ljust och dra på stora smilet. Fake it until you make it, right? Det krävdes inte mer än att teamet samlades så behövdes inget fejkas mer. Dessa tjejer bjuder mig på äkta glädje och energi. En timme innan loppet kom jag alltså igång ordentligt med peppen och jag var ruskigt taggad vid start. Jag blir så glad av att hänga med dessa energisprudlande tjejer. Ren och skär PWO är vad de är! image Glad bild från Helenas kamera. Fotograf: Emma Resultatet då? Jag vet att ni undrar. Jag är likadan när någon sprungit ett lopp. Jag pressade mig över mållinjen på 23:40 exakt. Skalade 20 sekunder från förra året och är riktigt nöjd med det. Speciellt med tanke på min dagsform. Jag är alltså ganska så bra! Bra! Vid 4km var jag trött. TRÖTT. En fantastisk tjej som låg ett steg framför mig vände sig då om och sa: -"Vi har sprungit ihop hela vägen. Nu håller vi ihop!" -"Tack!" var allt jag fick fram. Jag kopplade på viljan och masade efter henne. Jag menade det från botten av mitt hjärta. TACK för den peppen och draghjälpen. Jag behövde den! De andra tjejerna presterade också helt suveränt bra. Sjukt imponerad och så glad att de ville springa i mitt team i år igen. Ni inspirerar mig så otroligt och jag älskar peppen vi ger varandra. Kämparglöden vi alla besitter och gemenskapen oss emellan som kommit att bli SÅ viktig för mig. Tack! Helena, Maria, Jeanna, Isadora och Mari = Kvinnor med stort hjärta, snabba ben och smittande leenden!  

Vårruset för #babyrunnersteamsthlm grupp 1

Publicerad 2014-05-27 10:14:51 i Hälsa, Träning,

Det är mycket lopp här i bloggen nu. Ni får stå ut och förhoppningsvis inspireras till egna lopp ett tag till. Igår sprang första gruppen av vårt härliga B.A.B.Y. Runners Team  Vårruset här i Stockholm. Emmas lag på kulsnabba tjejer. Jag var på plats för pepp och väskvaktning! När en står så där och hänger med tuffa tjejer som snart ska iväg och springa, som efter ett kort tag är tillbaka efter att ha presterat fasligt bra i loppet... då blir en själv väldigt sugen på att spring. Helst lika snabbt! Ni inspirerar mig tjejer imageB.A.B.Y. tjejerna som sprang igår - Med sina välförtjänta medaljer. Grymma tider och härliga leenden! image Emma var taggad innan loppet. Idag är det hennes tur att peppa tillsammans med mig och mitt lag för att sedan vakta väskor. Vilken Teamkänsla vi har! Det enda som möjligtvis går att klaga på från gårdagen var vädret. För löparna var det nog väldigt behagligt men för mig som fick stå still och vänta var det minst sagt KALLT. Men vad gör väl det, idag får vi springa! Nu taggar vi till inför kvällen. Gör vårt allra bästa utifrån dagsform och ser till att ha så roligt det bara möjligtvis går!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela