johannazackrisson.blogg.se

Livets goda

Publicerad 2011-11-30 21:41:25 i Kost,

Att bli helt av med sockersuget är något jag accepterat att det aldrig kommer att hända mig. Jag är helt enkelt en person som älskar socker o sött i de flesta former även om jag idag lärt mig att oftare avstå och välja ett annat alternativ.

Idag ser jag det mer som ett lyx och jag njuter betydligt mer de gånger jag "unnar" mig godis i någon form. Jag uppskattar smaker mycket mer och jag bakar/gör/lagar gärna mitt eget gotte istället för att köpa en färdig påse "socker" i butik.


Idag åt jag och pappa en varsin köpt lussekatt till kaffet. Ärligt talat var det inte ens gott. Tyvärr så slank den jäkeln i ändå, illa nog men jag skulle tusen gånger hellre ha ätit en hemmgjord paj, nybakta scones eller ett par rutor mörk smakfull choklad. Jag är glad att jag inte frestas av fler katter av vitt vetemjöl och strösocker...


Min lyx i livet (min last i livet)

Jag har sedan i somras (när jag ändrade min kost och träning) lärt mig att, i de flesta fall, avstå när jag inte är extremt sugen. Att istället njuta de gånger jag faktiskt verkligen verkligen vill ha.... Ibland är det tre dagar i rad, ibland inte alls på två veckor. De jag njuter mest av är hembakat, ost, choklad och vin.

Kommentarer

Postat av: My

Publicerad 2011-12-01 19:50:49

Precis vad jag älskar, ost och choklad :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela