johannazackrisson.blogg.se

Skitdag

Publicerad 2013-02-28 17:34:35 i Allmänt - Tankar & Funderingar, Projekt: Upp & Ner,

Det är inte ofta jag gnäller här i bloggen men idag är inte en bra dag. Det började SÅ bra med världens bästa gympass, med världens bästa kille och en mycket nöjd tjej. Innan lunch så slog en enorm hunger till, en hunger som inte dövades med lunchmåltiden, antar att kroppen hajjat att den inte får riktigt vad den vill ha nu... Jag känner mig hängig och en aning illamående... Bara jag inte håller på att bli sjuk?!?!? Hur som helst. Jag visste att det skulle bli tufft vissa dagar och nu kom den första tuffa dagen. Dag 4. Bara att bita ihop och hoppas på att kroppen vänjer sig och ställer om. Ganska så snart hoppas jag. Typ nu! Irriterad och trött. Svullen och svag. Energilös och omotiverad... Inte riktigt så man önskar en torsdageftermiddag... MEN det kan bara bli bättre!! Upp med mungiporna och kör på. Jag har en plan att hålla mig till...

Kommentarer

Postat av: annasblogg

Publicerad 2013-02-28 17:48:30

Det var samma sak för mig, men håll ut - det släpper! Drick mycket vatten och ta en celsius om du tillåter dig själv det.

Ett tips att ta till som är otroligt kalorisnålt men ändå mättar är äggviteomeletter. Äggvita på dunk finns alltid i vårt kylskåp :)

Lycka till, du fixar det :)

/Anna

Svar: Skönt att höra... Tack för tipsen, de behövs just nu kan jag säga.. :)
Älskar, älskar inte

Postat av: cissi

Publicerad 2013-02-28 18:26:00

Åh samma här :( började också i måndags och det verkar som kroppen hajjar till efter 4 dagars lågt intag... det jobbiga är att jag inte tränade i morse utan fortfarande har det framför mig... positiva tankar!!

Svar: Åh din stackare, hade jag haft träningen kvar till kvällen så hade det inte kunnat bli någon trännin gkan jag lova...usch o fy. Hoppas att det gick bra för dig i alla fall!
Älskar, älskar inte

Postat av: Mari

Publicerad 2013-02-28 20:38:04

Jag tror helt klart det kommer vända. Kroppen ställer om sig !!! Jag tror på dig fina du =)

Svar: Jag hoppas verkligen du har rätt :) tack!
Älskar, älskar inte

Postat av: Jonna

Publicerad 2013-03-01 00:07:25

Tänk på att du kan skada din kropp om du äter för lite kalorier, Äggstockarna och andra inre organ kan sluta att fungera som de ska om man svälter sig.

Svar: Jag vill göra det väldigt tydligt att jag inte på något sätt går på någon "monsterdiet" eller så. Jag ligger på ett helt "normalt" underskott vid deffning och är väldigt noga att få i mig "rätt" mat.... Jag skulle aldrig utsätta mig själv, mina nära och min kropp för att skada mig själv...
Älskar, älskar inte

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela